Večer magičnih koktejlov

Izživite svoje čarovniške fantazije! 

Čisto pravi šov magične miksologije, inspiran z londonskim projektom The Cauldron. Vstopite  v magično učilnico, odenite si čarovniško pregrinjalo, popijte magični welcome drink in se naučite zmešati 2 čisto prava čarovniška koktejla s posebnimi dimnimi efekti! V rokah boste držali tudi čisto pravo čarovniško palico.

Idealen recept za nekoliko drugačno druženje s prijatelji.

Večerja za umret

Vabljeni na večerjo presenečenja, ki bo najverjetneje vaša zadnja.
Vrhunska kulinarika in zabaven interaktiven program. Lahkotnejša verzija murder mystery programov zadnjih let. Pričakujte večerjo, na kateri ste lahko zelo aktivni ali pa preprosto opazujete in se prepustite dogajanju.

Menu hrane (cenzurirano)

Vsebina programa (cenzurirano)

Sekiromet – Zombie edition

V primeru zombie apokalipse je nekaj veščin, ki so praktično nepogrešljive, in metanje sekire je seveda ena od njih. Privoščite si 45 minutni program, na katerem vas bomo opremili z znanjem za učinkovito metanje malih sekirc! Preizkusili se boste lahko tudi v zabavnih igrah na posebnih “zombie” tarčah. 

Ustavite zombie apokalipso!

Zombie Skedenj – NERF Bitka

V Orehovem gaju je izbruhnil zombie virus! Profesor Verukt išče po 2 pogumna prostovoljca, ki bosta prejela posebne NERF Zombie pištolice in se podala v zamegljen blodnjak v strašnem skednju, kjer se je zgodil izbruh. Udeležite se strašno zabavne, dinamične in hitre izkušnje, h kateri se boste zagotovo želeli vrniti še enkrat!

Ustavite apokalipso!

Strašno-zabavna pot: Safari magičnih bitij

NOVO! Drugačna zgodba. Več živih igralcev in posebni efekti!

Napočil je Halloween in vsi vemo kaj to pomeni. Temne sile postajajo vse močnejše in Bratovščina Ljubljanskega zmaja ne zmore v celoti zadržati vseh bitij in stvorov, ki vdirajo v naš svet, kar lahko pomeni le eno… Savor se vrača! In usedlina v kavi nam je povedala, da tokrat ne pride sam!

Podajte se na voden strašno-zabaven 40-minutni sprehod v skrivnostni gozd, med katerim se boste, tudi čisto od blizu, srečali s čudežnimi bitji, ki pridejo na dan za Noč čarovnic. Po sončnem zahodu je sprehod bolj strašen in primeren za otroke 10+, strašnost pa se stopnjuje vse do 22:00.

REZERVIRAJ SPODAJ!

Nakup kart za tekoči dan je možen izključno s klicom na tel. 040 237 248. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.


Menu