Akademija trikologije in iluzije

Imate doma radovednega otroka? 2x na dan bomo v posebno čarovniško šolo sprejeli do 20 nadebudnih čarovnikov, ki jih bomo naučili trikov, s katerimi bodo lahko vedno zabavali sošolce, prijatelje in sorodnike.

Akademija trikologije in iluzije je program, ki se začne s participativno čarovniško predstavo, v kateri bodo spoznali zgodbo o Savorju, in nadaljevali z delavnico za učenje čarovniških trikov in veščin.

Zombie Skedenj – NERF Bitka

V Orehovem gaju je izbruhnil zombie virus! Profesor Verukt išče po 2 pogumna prostovoljca, ki bosta prejela posebne NERF Zombie pištolice in se podala v zamegljen blodnjak v strašnem skednju, kjer se je zgodil izbruh. Udeležite se strašno zabavne, dinamične in hitre izkušnje, h kateri se boste zagotovo želeli vrniti še enkrat!

Ustavite apokalipso!

Sekiromet – Zombie edition

V primeru zombie apokalipse je nekaj veščin, ki so praktično nepogrešljive, in metanje sekire je seveda ena od njih. Privoščite si 45 minutni program, na katerem vas bomo opremili z znanjem za učinkovito metanje malih sekirc! Preizkusili se boste lahko tudi v zabavnih igrah na posebnih “zombie” tarčah. 

Ustavite zombie apokalipso!

Strašno-zabavna pot: Safari magičnih bitij

NOVO! Drugačna zgodba. Več živih igralcev in posebni efekti!

Napočil je Halloween in vsi vemo kaj to pomeni. Temne sile postajajo vse močnejše in Bratovščina Ljubljanskega zmaja ne zmore v celoti zadržati vseh bitij in stvorov, ki vdirajo v naš svet, kar lahko pomeni le eno… Savor se vrača! In usedlina v kavi nam je povedala, da tokrat ne pride sam!

Podajte se na voden strašno-zabaven 40-minutni sprehod v skrivnostni gozd, med katerim se boste, tudi čisto od blizu, srečali s čudežnimi bitji, ki pridejo na dan za Noč čarovnic. Po sončnem zahodu je sprehod bolj strašen in primeren za otroke 10+, strašnost pa se stopnjuje vse do 22:00.

REZERVIRAJ SPODAJ!

Heading


Menu