Kontakt in kako do nas

KJE SMO?

Na mirni in zeleni lokaciji pod vasjo Obrije na severu Ljubljane, v neposredni bližini reke Save. 1,6km od ljubljanske obvoznice v BTC. 10 minut hoje od najbližje postaje mestnega potniškega prometa (Tomačevo, avtobus št. 19).

NAVODILA ZA DOSTOP

– IZ BTCja – po Šmartinski cesti nadaljujte mimo City Parka čez obvoznico do odcepa levo za vas Šmartno (ob Savi). Nadaljujte po glavni cesti čez vasi Šmartno in Obrije. Ko se boste peljali mimo podjetja SITOGRAF in bo na vaši levi zmanjkalo hiš, glavna cesta zavije v levo, vi pa se (tik za tablo, ki označuje konec cone 30 km/h) na ovinku pri smrekicah po asfaltirani cesti spustite skozi gozd na prizorišče. Skupaj 1.9km. Dostop tudi po Jarški cesti in Koprivni poti.

– od Rondoja Tomačevo  – zapeljite na izvoz Tomačevo in vzporedno z obvoznico do prvega semaforja, kjer zavijete levo čez obvoznico v vas Tomačevo. Po nekaj 100 metrih od nadvoza nad obvoznico pridete do križišča, kjer je končna postaja avtobusa št. 19. Na križišču zavijete desno in nadaljujete po glavni cesti proti Šmartnem. Ko boste po 700 m prišli v strnjeno vas Jarše nadaljujete po glavni cesti. Ko na vaši levi zmanjka hiš v Jaršah se peljete še 200 metrov in (tik pred vasjo Obrije) na ovinku pri smrekicah zavijete levo in se skozi gozd spustite na prizorišče. Če ste prišli do podjetja SITOGRAF ste šli 200 metrov pradaleč. Skupaj 1.5km od končne postaje avtobusa št. 19.

KDAJ IN KJE SMO DOSEGLJIVI?

Za vse dodatne informacije smo vsak delovnik med 8.00 in 17.00 dosegljivi na številki 040 237 248. V času festivala smo dosegljivi ob enakih terminih vsak dan (tudi ob praznikih in za vikend), le 1.11. počivamo. Pošljete pa nam lahko tudi email na dogodki@orehovgaj.si. Odgovorili bomo v najkrajšem možnem času.

Hvala za razumevanje.

Menu